Kaninchen tacsko. Tacskó fajtaleírás

Hosszúszőrű törpe és kaninchen tacskó kennel

kaninchen tacsko

Dieter vom Schwarenberg-et gazdája nem szeretné tovább tartani, ezért segítünk neki új csodálatos gazdit találni. Tavasszal és kora ősszel lehet leginkább számítani az erdős területeken, de számolni kell jelenlétükre városok parkjaiban is. Felelős gazdik jelenkezését várjuk a schwarenberg hotmail. Elérhető: Standard szálkásszőrű kanunk Tichamer vom Schwarenberg Született: 2019. A tacskó harapása ollós vagy harapófogós.

Next

Tenyésztés

kaninchen tacsko

A tetoválás szintén jó módszer az azonosításra, tacskónál a fülcimpa belső felére szokták helyezni. Ha fenyegetést érez, vagy valamit gyanúsnak vél, a család félelmetes őrzőjévé válik. Elmondásuk szerint mindkét kölyök várakozást felülmúló. A kennel története 2004-ben kezdődött, amikor megkaptam férjemtől Alízt, a hihetetlenül intelligens és imádnivaló törpe tacskót. A kölykök azonnal elvihetőek, törzskönyvvel, szerződéssel, chippel, aktuális oltásokkal, rendszeres féreghajtással, családban szocializálva. Ha belegondolunk, vagy számolunk egy kicsit, hogy ezek a tápok mellé nem kell semmilyen kiegészítő és az állatorvosunkat is, csak a kötelező oltások alkalmával látogatjuk, nem is olyan drága.

Next

• Schwarenberg kennel, szálkás

kaninchen tacsko

Feje: A hosszú fej egyenletesen keskenyedik az orr felé, de nem hegyes. Ezügyben egyedi telefonos megkeresésüket várjuk. Pamaplini vom Schwarenberg és Diana Irma kölykei a 2011. Így nincs jelenleg eladó kölyök kutyánk. Mindig biztosítsunk nyugodt, veszélyforrásoktól mentes környezetet a kutyánknak. A kis kedvencem szuper jól érzi magát, köszönet ezért a kis gazdiknak! A kertben használt vegyszereket gondosan zárjuk el, ha van kerti világításunk, ügyeljünk rá, hogy az elektromos kábeleket ne tudja kiásni és megrágni a kutyánk. Ha ezt a pár óvintézkedést betartjuk mindenki számára élvezetes lesz a kert.

Next

• Eladó MISKOLCI DACOS tacskókölykök

kaninchen tacsko

Csontot ne adjunk a tacskónknak, csak olyat, melyet biztosan nem tud lenyelni. Testméret: Kistestű Taníthatóság: Nehezen tanítható Szőrtípus: Rövid szőrű Szőrápolási igény: Minimális ápolás Mozgásigény: Minimális mozgásigényű Mozgásigény: Közepes mozgásigényű Lojalitás: Hűséges Védelmezőképesség: Erősen védelmező Állat kompatibilitás: Semleges más kedvencekkel Gyerek kompatibilitás: Semleges a gyerekekkel LeírásÉlénk, mókás, bájos fajta. A betolakodók észlelése esetén azonnal hangosan csaholni kezd. Ez azonban a kölyök számára félelmetes is lehet. A törpe változat a standard méret törpésítésével nyúl vadászatára és kotorékozásra lett kialakítva. Minden vadászkutyafajta ősének a bracke-t tekintik, nem lehet hát véletlen, hogy sok országban a tacskót a mai napig ezzel a néven illetik, annak ellenére, hogy a pointerek, vizslák, basset fajták ősének is ezt a mára már kihalt kutyafajtát tekintik.

Next

Tacskó fajtaleírás

kaninchen tacsko

Kis termete ellenére a tacskó nem öleb és a kutyák többségéhez hasonlóan sok szabadtéri mozgásra van szüksége. Anya: Mini Golf Szőlő Apa: Custo Minidachs from Napalaco 2 szuka várja gazdáit. Nézzük meg nincs-e ételmaradvány, vagy fadarab esetleg kő a fogak között. Fényes szőrzetét hetente dörgöljük át szarvasbőrrel, vagy szőrradírral, esetleg befújhatjuk bőrtápláló olajjal. Jól nevelt és megfelelően szocializált kutyákkal találkozva, a kölyök biztonságos körülmények között szokhat hozzá az új helyzetekhez.

Next

Tacskó, rövidszőrű

kaninchen tacsko

A szőrzet kiszedése mellett időnként át kell kefélni az állatot egy erős sörtéjű kefével. Az első fajtaleírás 1879-ban született. A tacskó ideális háziállat a városlakók számára is, akik otthonuk környékén gyakran tudják sétáltatni kedvencüket. A kertben a szökés lehetősége a legnagyobb veszély. Rövid, fényes, sima szőrzete miatt könnyen megkülönböztethető a hosszú- és a szálkásszőrű változattól. Ha kutyánknak nem kopik megfelelően a karma nekünk, vagy kutyakozmetikusnak kell azt rendszeresen levágni.

Next